Welcome to Our Website

Werk met plezier in Amsterdam

Hey drukke bijen in Amsterdam! Als hardwerkende zakelijke professionals weten we allemaal dat het leven in de stad soms hectisch kan zijn. Gelukkig zijn er goede manieren om je zakelijke leven een boost te geven en tegelijkertijd te genieten van alles wat deze bruisende stad te bieden heeft. In deze blog delen we enkele superleuke en creatieve tips om je zakelijke game te verbeteren en een stap voor te blijven. Let's go!

Tip 1: Brainstormen bij de grachten!

We kennen allemaal het gezegde: "Twee weten meer dan één." Waarom zou je je brainstormsessies niet verplaatsen naar de prachtige grachten van Amsterdam? Huur een bootje of ga gewoon langs de grachten zitten en laat de creativiteit stromen terwijl je geniet van het uitzicht op historische gebouwen. Wie weet, misschien komt je volgende briljante idee terwijl je dobberend op het water zit!

Tip 2: Coffee & Stroopwafels Strategiebijeenkomst!

Soms hebben we gewoon een kleine oppepper nodig tijdens lange strategische vergaderingen. Wat is een betere manier om te brainstormen dan met een heerlijke kop Amsterdamse koffie en een verse stroopwafel? Organiseer een informele strategiebijeenkomst in een gezellig café en laat je inspireren door de zoete smaak van succes – letterlijk!

Tip 3: Netwerk op de fiets!

Amsterdam staat bekend om zijn fietscultuur, en dat is niet voor niets! Combineer werk met plezier door fietsritten te organiseren met collega's of zakelijke contacten. Zoek wat coole fietsroutes op en maak van je zakelijke netwerksessies een actieve en verfrissende ervaring. Pluspunt: fietsen helpt ook om je hoofd leeg te maken en stress te verminderen.

Tip 4: Met de beentjes omhoog!

Hard werken is belangrijk maar slim werken is nog beter. Implementeer daarom het SAP systeem in je werk zodat bedrijfsprocessen geautomatiseerd kunnen worden en je een beter overzicht kan houden over alles wat er in het bedrijf gaande is. De kosten voor SAP software zijn online te vinden. Je kan gaan voor enkel de software op zich maar het is wel aan te raden om in zee te gaan met een bedrijf wat hier ook wat uitleg bij kan geven. De SAP handleidingis uitgebreid maar het is soms prettig om te kunnen sparren met een pro!

Met deze creatieve tips kunnen Amsterdamse zakelijke professionals hun werkleven een boost geven en tegelijkertijd genieten van de charme van onze prachtige stad. Dus, brainstorm bij de grachten, smul van stroopwafels tijdens je strategische vergaderingen, netwerk op de fiets en geef je elevator pitch op een boot!